Purnam Jóga Purnam Jóga

Meditáció Oktatóképzés Távoktatásban

- Hozzád igazítva!


 Személyesen és Online

 A tiszta, élő szellemi tanítás nem zárkózik el a modern élet nyújtotta eszközöktől, csatornáktól, lehetőségektől annak érdekében, hogy a tudás minél szélesebb körben váljon elérhetővé a Világon. Csak a szűklátókörűség szab gátat annak, hol lelhetünk újabb lehetőségekre, hogy továbbadjuk, amit megtapasztaltunk. Mert ez a kötelességünk.

 

Távoktatási programunkba olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnének saját ritmusban tanulni, bármikor elkezdeni a tanulást olyan élő tananyaggal, mintha tényleg jelen lennének a foglalkozásokon.

Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor ideális lehet számodra ez a tanfolyam, de ha budapesti vagy, akkor is jó választás a távoktatási program, hiszen akkor hallgathatsz vagy nézhetsz meg egy előadást, amikor csak akarod és annyiszor, ahányszor csak kedved van. Sem helyhez, sem időhöz nem vagy kötve.

 

Kötetlenül a te időbeosztásodhoz igazodva.


Egyéni ritmusban személyes felhasználói fiókkal, saját tananyaggal.

A tanfolyamon videó felvételekkel, élő előadások hangfelvételeivel, írott anyagokkal és egy 5 napos szakmai héttel segítjük a tananyag elsajátítását.

 

Ha érdekel a meditáció és az ind filozófia a gyakorlatban, ha már jóga oktató vagy de szeretnél a finomabb technikákkal is mélyebb szövetséget kötni, vagy ha nem vagy és nem is szeretnél jógaoktató lenni, de a szellemi út számodra olyan hívogató, hogy szívesen oktatnál másokat is erre, akkor várunk szeretettel!

A tanfolyam célja a meditáció elméletének és gyakorlatának elsajátítása, a meditáció oktatási módjainak a megismerése és az ezzel kapcsolatos elméleti és tapasztalati háttér megszerzése. Célunk olyan gyakorlott meditáció tanárok képzése, akik saját területükön képesek a meditációs gyakorlatot alkalmazni, s ezáltal az elme használatának módjait átadni tanítványaiknak, munkatársaiknak, környezetüknek.

A tantárgyak a teljesség igénye nélkül:
A meditáció előkészítésének módjai - testgyakorlatok, relaxációs technikák, légzőgyakorlatok
A meditáció idegrendszeri alapjai
A meditációs módszerek (légzésfigyeléses, mantra, yantra, trátaka, zen, csakra, himalájai trad.)
A meditáció oktatástechnikái
Pedagógia
Pszichológia

   

 

Hospitálási lehetőség: A tanfolyam ideje alatt ingyenes hospitálási lehetőség van a Purnam bármely állandó órarendi vagy tanfolyami meditáció óráján.

A tanfolyam egy gyakorlati és egy elméleti vizsgával zárul, amelyek sikeressége esetén a Purnam Jógaoktatói Akadémia kétnyelvű diplomáját állítjuk ki.

Tanfolyamaink árait itt találod: http://www.purnam.hu/Áraink

A tanfolyamot vezeti:

Bálint János - Yoga Alliance ERYT 500 vezető jóga oktató, meditáció oktató, tanárképző, mozgásterapeuta, 14 évig a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának jóga tanára, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, 27 éves jóga és 14 éves jóga és meditáció oktatói tapasztalattal.

Várjuk jelentkezésed!

yoga@purnam.hu

 Jelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
yoga@purnam.hu
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló