Purnam Jóga Purnam Jóga

Meditáció Oktatóképzés Távoktatásban

- Hozzád igazítva!


 Személyesen és Online

Az a célunk, hogy azok, akik nem tudnak a távolság vagy élethelyzeti okok miatt a hétvégi képzéseinkre és tanfolyamainkra járni, azok is színvonalas jógaoktató képzésben részesüljenek és részeivé váljanak egy olyan szakmai és szellemi közösségnek, ahol épülhetnek, fejlődhetnek és előre léphetnek a jóga, a jógaoktatás, az önismeret és a szellemi fejlődés útján.

Az a célunk, hogy minden eszközzel támogassuk a hiteles jóga terjedését és azokat akik ebben a munkában, mégha tőlünk távol is, részt vesznek.


 


 A tiszta, élő szellemi tanítás nem zárkózik el a modern élet nyújtotta eszközöktől, csatornáktól, lehetőségektől annak érdekében, hogy a tudás minél szélesebb körben váljon elérhetővé a Világon. Csak a szűklátókörűség szab gátat annak, hol lelhetünk újabb lehetőségekre, hogy továbbadjuk, amit megtapasztaltunk. Mert ez a kötelességünk.

 

Távoktatási programunkba olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnének saját ritmusban tanulni, bármikor elkezdeni a tanulást olyan élő tananyaggal, mintha tényleg jelen lennének a foglalkozásokon.

Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor ideális lehet számodra ez a tanfolyam, de ha budapesti vagy, akkor is jó választás a távoktatási program, hiszen akkor hallgathatsz vagy nézhetsz meg egy előadást, amikor csak akarod és annyiszor, ahányszor csak kedved van. Sem helyhez, sem időhöz nem vagy kötve.

 

Kötetlenül a te időbeosztásodhoz igazodva.


Egyéni ritmusban személyes felhasználói fiókkal, saját tananyaggal.

A tanfolyamon videó felvételekkel, élő előadások hangfelvételeivel, írott anyagokkal és egy 5 napos szakmai héttel segítjük a tananyag elsajátítását.

 

Ha érdekel a meditáció és az ind filozófia a gyakorlatban, ha már jóga oktató vagy de szeretnél a finomabb technikákkal is mélyebb szövetséget kötni, vagy ha nem vagy és nem is szeretnél jógaoktató lenni, de a szellemi út számodra olyan hívogató, hogy szívesen oktatnál másokat is erre, akkor várunk szeretettel!

A tanfolyam célja a meditáció elméletének és gyakorlatának elsajátítása, a meditáció oktatási módjainak a megismerése és az ezzel kapcsolatos elméleti és tapasztalati háttér megszerzése. Célunk olyan gyakorlott meditáció tanárok képzése, akik saját területükön képesek a meditációs gyakorlatot alkalmazni, s ezáltal az elme használatának módjait átadni tanítványaiknak, munkatársaiknak, környezetüknek.

A tantárgyak a teljesség igénye nélkül:
A meditáció előkészítésének módjai - testgyakorlatok, relaxációs technikák, légzőgyakorlatok
A meditáció idegrendszeri alapjai
A meditációs módszerek (légzésfigyeléses, mantra, yantra, trátaka, zen, csakra, himalájai trad.)
A meditáció oktatástechnikái
Pedagógia
Pszichológia

   

 

Hospitálási lehetőség: A tanfolyam ideje alatt ingyenes hospitálási lehetőség van a Purnam bármely állandó órarendi vagy tanfolyami meditáció óráján.

A tanfolyam egy gyakorlati és egy elméleti vizsgával zárul, amelyek sikeressége esetén a Purnam Jógaoktatói Akadémia kétnyelvű diplomáját állítjuk ki.


Tanfolyamunk árait itt találod:

A tanfolyami díj fizetését kétféle konstrukcióban lehet választani.

1. Egyösszegű befizetés esetén a kedvezményes tanfolyami díj 128.000 Ft

2. Ütemezett fizetés esetén az eredeti teljes tanfolyami díjat leckénként kell befizetni. Ebben az esetben az első lecke 52.000 Ft és minden további lecke 20.000 Ft. (összesen 6 lecke van) A befizetés egyéni ritmusban, a leckékben való haladás szerint történik.


 

A tanfolyamot vezeti:

Bálint János - Yoga Alliance ERYT 500 vezető jóga oktató, meditáció oktató, tanárképző, mozgásterapeuta, 14 évig a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának jóga tanára, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, 27 éves jóga és 14 éves jóga és meditáció oktatói tapasztalattal.

Várjuk jelentkezésed!

yoga@purnam.hu

 Jelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló