Purnam Jóga Purnam Jóga

Purnam Online

 


Ezen az oldalon értesülhetsz arról, hogy milyen online jógafoglalkozásokon vehetsz részt a Purnam tanárainak közreműködésével!

A foglalkozásokon való részvétel részleteit lejjebb találod.

Figyelem! Az online órákon való részvétel teljes egészében saját felelősségre történik, mivel a tanárok nem látják a résztvevőket, így korrigálni sincs módjuk. A fokozott odafigyelés nagyon fontos!

 


Erre lesz szükséged:

Gmail fiók

- hogy lásd az órákat, mindig be kell legyél jelentkezve a gmial fiókodba az adott böngészőben. Ha nincs gmail fiókod, akkor sajnos csak a nyilvános órák lesznek láthatóak számodra.

 Regisztráció

- minden foglalkozásnál külön kell jelezned, hogy szeretnél rajta részt venni. Ezt egyenlőre e-mailben vagy az alul található űrlap kitöltésével tudod megtenni, de dolgozunk az egy kattintásos jelentkezésen.

Érvényes online bérlet vagy alkalom befizetés

- a foglalkozások közül vannak nyilvános, ingyenes foglalkozások, de vannak fizetős órák is. A fizetős órákon csak akkor tudsz részt venni, ha van érvényes online bérleted vagy alkalmi befizetésed. Erről ezen az oldalon olvashtasz: http://www.purnam.hu/bankinfo

Előkészület

Az online órákhoz készülj elő! Teremts magadnak 90 percnyi szabad időt! Terítsd le a jógaszőnyeged és lazíts!

Ha lehet, kb két órával a gyakorlás előtt fejezd be az étkezést!

Megfázottan vagy más betegséggel ne gyakorolj! Inkább kérdezz minket, hogy mikor kezdheted el a gyakorlást ilyen esetben!

Ha bármi kérdés felmerül, a tanároktól a Purnam FB oldalán lehet kérdezni.


 

 

A linkek az élő adás vagy az előre felvett foglalkozás leadásának időpontjában lesznek aktívak.

A foglalkozások linkjei egy hétig maradnak aktívak és visszanézhetőek, míg a következő ilyen óra nem jön. Addig korlátlanul megnézhető azoknak, akik az adott órára regisztráltak. Ez lehetőséget ad utólagos regisztrációra is.

 

Tervezett foglalkozások:

 

2020. Május 6-10-ig.

Meditáció - Hétfő 17.00 - Tartja: Bálint - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van Lehetőség.

Vinyasa Flow Yoga - Hétfő 18.00 - Tartja: Adrienn  - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van Lehetőség.

Kezdő Hatha Jóga - Hétfő 19.30 - Tartja: Bálint - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van Lehetőség.

 

Kezdő Hatha Jóga - Kedd 9.00 - Tartja: Gréti     - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van lehetőség.

Kezdő Hatha Jóga - Kedd 18.00 - Tartja: Kata     - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van lehetőség.

 

Kezdő Hatha Jóga - Szerda 8.30 - Tartja: Edina  - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van lehetőség.

Kezdő Hatha Jóga - Szerda 18.00 - Tartja: Gréti    - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van lehetőség.


Meditáció - Csütörtök 17.30 - Tartja: Bálint  - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van lehetőség.

Kezdő Hatha Jóga Foglalkozás - Csütörtök 19.00 - Tartja: Bálint   - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van lehetőség.

 

Hatha Flow Jóga - Péntek 18.00 - Tartja: Kata  - Erre a foglalkozásra a linket e-mailben küldjük azok számára, akik előzetesen beregisztráltak. Utólagos regisztrációra is van lehetőség.

 


 

 Ha bármi kérdésed van, a yoga@purnam.hu e-mailcímen kérdezhetsz.

 

A Purnam Online árai:

1 alkalom - 1 200 Ft

4 alkalmas online bérlet - 4 000 Ft

8 alkalmas online bérlet - 7 000 Ft

12 alkalmas online bérlet - 9 800 Ft

A bérleteket átutalással lehet megváltani, amiről számlát állítunk ki.

Jelentkezni és online bérletet vagy alkalmat vásárolni a yoga@purnam.hu címen vagy Messengeren lehet vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével.

A bérletvásárláshoz szükséges információkat pedig itt találod: http://www.purnam.hu/bankinfoJelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló