Purnam Jóga Purnam Jóga

Hatha Jóga Oktatóképzés Távoktatásban           Hozzád igazítva!


Eredményesség - Sikeresség - Hatékonyság - Megbízhatóság - Alaposság

240 órás program személyesen és online 

A tiszta, élő szellemi tanítás nem zárkózik el a modern élet nyújtotta eszközöktől, csatornáktól, lehetőségektől annak érdekében, hogy a tudás minél szélesebb körben váljon elérhetővé a Világon. Csak a szűklátókörűség szab gátat annak, hol lelhetünk újabb lehetőségekre, hogy továbbadjuk, amit megtapasztaltunk. Mert ez a kötelességünk.

Kedves Leendő Jógatanár!

Sokan szeretnének részt venni magas színvonalú jógaoktató képzésen, de az idejük, lehetőségeik nem engedik, hogy sok hétvégét feláldozzanak erre, utazással és szállással növeljék költségeiket. Nekik találtuk ki ezt a képzési formát. Most, hogy iskolát keresel abból a célból, hogy jógatanárrá válj, azt tanácsoljuk, hogy nézz körül alaposan. Az oktatóképzések között árban és minőségben is nagy különbségek vannak. Keresd a hiteles, magasabb színvonalat nyújtó képzéseket, hogy Te magad is színvonalas, értékes és képzett tanárrá válj! Adjon önbizalmat az, hogy egy hosszabb távú, magasabb elvárásokat támasztó nemzetközi szintű képzésre jársz! A tanulás különben is állandóan tart - az oktatóképzés ennek csak kicsi szakasza. Töltsd ezt valóban hasznosan!
Mi azokat várjuk, akik nem csak egy papírra vágynak, hanem a tudást keresik, de ezt a tudás szomjat olyan diplomával jutalmazzuk, amelyet világszerte szívesen fogadnak.
Együttműködő partnerünk:


Mielőtt tovább olvasnál, pillants bele az egyik oktatóvideónk részletébe!

Tanfolyamunkban ötvöződik a klasszikus távoktatás a hagyományos oktatással a következőképpen:

1. Rendszeres írásos formában kapott leckék az elméleti tárgyakból melyeket írásos dolgozatokkal ellenőrzünk vissza
2. Hanganyagokkal támogatjuk az elméleti anyagok elsajátítását
3. Két 5 napos szakmai gyakorlati héten pontosítjuk a gyakorlati ismereteket, ahol a kérdések élőben kerülnek terítékre
4. Hospitálás során 2 x 20 órában egy szabadon választott tapasztalt oktató mellett szerzünk tapasztalatot a jóga oktatás életszerű helyzeteiről

5. On-line gyakorlási napló vezetése a személyes gyakorlásról

Ha szeretnél alapos ismeretekkel és használható tapasztalatokkal felvértezve nekifogni a jóga oktatásnak egy nemzetközi diplomával a kezedben, akkor várunk szeretettel!
Jó hangulattal, érdekes előadásokkal, sok gyakorlással várunk, hogy átadjuk mindazt, amit tudunk, mindazt, amit tanáraink adtak át nekünk.

A jelentkezés előfeltételei:
Minimum 1 éves rendszeres jóga gyakorlat. Lehetőség szerint a tanár ajánlása. Jóga önéletrajz benyújtása. Ezek alapján ha szükségesnek látjuk gyakorlati felvételi vizsgát kérünk. Ha nagyon messze lekik valaki, akkor ezt videós formában kérjük.

A téged érintő időpontokról egyedileg egyeztetünk.

   

A tantárgyakból:

- Jóga pedagógia - Megtanuljuk azokat a pedagógiai módszereket, amelyek a jóga oktatásában alkalmazhatók. Ezen kívül elsajátítjuk az egyes gyakorlatok helyes kivitelezéséhez szükséges verbális és nem verbális oktatói instrukciókat, valamint azt, hogyan tanítsuk a jóga filozófiát, értékrendet és életmódot.
- Ászana elemzés
- Mitológia és jóga kultúra
- A pránájáma oktatása
- Jóga életmód
- Jóga anatómia
- Órafelépítés és tematikák
- Filozófia érthetően és használhatóan
- Mantrák
- A meditáció oktatásának alapjai

A tanfolyamon végzettek a Purnam Jógaoktatói Akadémia magyar és angol nyelvű tanúsítványát kapják, amelyen a Yoga Alliance RYT 200 védjegye szerepel.

Az itt szereplő riport film az épp tanfolyamra járók vagy már végzettek véleményét, gondolatait mutatja be a képzésről.

Részletekkel kapcsolatban érdeklődj e-mailben. Várjuk jelentkezésed!

Tanfolyamaink árait itt találod: http://www.purnam.hu/Áraink

A tanfolyamot vezeti:

Bálint János - Yoga Alliance ERY-T 500 Jóga Oktató, Mozgásterapeuta, 14 évig a Semmelweis Egyetem Testnevelési- és Sporttudományi Karának jóga tanára, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, több mint 29 éves jóga és 16 éves jóga oktatói tapasztalattal.Jelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló