Purnam Jóga Purnam Jóga

Office Jóga

Azoknak szóló gyakorlatokat állítottunk össze, akik a napjuk nagyobbik részében ülnek. Akár számítógép előtt, akár a kocsiban, akár az iskolapadban tölti az ember az idejének javát, teste mindenképpen nagy terhelésnek van kitéve. Nyakfájások, derékfájás, lábzsibbadás, visszeres panaszok, stb., lépnek fel a sok ülés hatására. De romlik a koncentrációs készség és a figyelem állóképessége is, ami az ilyen jellegű munkáknál nélkülözhetetlen.
Ahhoz, hogy ez hosszútávon ne okozzon problémát, vagy ha már okozott, akkor valahogyan visszaállítsuk az egészségesebb állapotot, különböző mozgásgyakorlatokat kell végezzünk. Az ilyen célzott testhelyzetek, amelyeket a légzéssel összhangban végzünk, segítségünkre lehetnek az ilyen esetekben.
Az office jógában részben olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek otthon vagy a foglalkozás keretein belül végezhetők, mivel fekvő vagy földön ülő gyakorlatokról van szó. Másrészt azonban olyan gyakorlatokat is tanulunk, amelyek munka közben hasznosíthatók. Ilyen néhány légzőgyakorlat, a testtartás korrekciója, valamint azok a nyújtózó gyakorlatok is, amelyek napközben segítenek egy kicsit felfrissíteni magunkat.
Várunk szeretettel minden ülő foglalkozású résztvevőt!

Elérhetőségeink:
Bálint János
0620-323-8265
balintj@gmail.hufacebook

Purnam Yoga & Meditation 
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló