Purnam Jóga Purnam Jóga

Kriston Adrienn

"……Akkor most már légy szíves mondd meg, hogy mi az élet értelme!" - szegeztem Édesanyámnak a kérdést úgy tíz évesen, remélve tőle a végső és azonnali választ. Persze, amit mondott, azt elfogadhatatlannak tartottam. Akkor. A létkérdések és az igazság keresése azonban megmaradt és azóta is áthatja az életem.
Mindig szerettem a kihívásokat. A testedzés, a természetjárás, a sport gyerekkorom óta az életem szerves része. A jógában olyan komplex rendszerre találtam, amelyben a filozófia és a mozgás egyesül és mindez koncentrációval, szellemi- és fizikai kihívásokkal párosul.
A vinyasa flow sorozatainak változatossága és kreativitása kezdetektől fogva lenyűgöz. Élvezem a ritmusát és a fizikai erőpróbáit. Éberen tart és tanít a nehézségeimről és erősségeimről. Számomra a vinyasa flow jóga olyan, mint az élet: állandóan változik, mindig alakul. Hol benne maradnék még egy-egy helyzetben, hol
élvezem a változást.

Találd meg az állandóságot az örök áramlásban! Találd meg a könnyedséget az erőfeszítésben!- ezt tanítja számomra a vinyasa flow.

 facebook

Purnam Yoga & Meditation 
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló