Purnam Jóga Purnam Jóga

 

1. szintű Hatha Jógaoktató Képzés

Yoga Alliance RYT 200 és Kétnyelvű Purnam diplomával

 


Szisztematikus és Progresszív Jóga Pedagógia

Kedves Leendő Jógatanár!

Most, hogy iskolát keresel abból a célból, hogy jógatanárrá válj, azt tanácsoljuk, hogy nézz körül alaposan. Az oktatóképzések között árban és minőségben is nagy különbségek vannak. Keresd a hiteles, magasabb színvonalat nyújtó képzéseket, hogy Te magad is színvonalas, értékes és képzett tanárrá válj! Adjon önbizalmat az, hogy egy hosszabb távú, magasabb elvárásokat támasztó nemzetközi szintű képzésre jársz! A tanulás különben is állandóan tart - az oktatóképzés ennek csak kicsi szakasza. Töltsd ezt valóban hasznosan!

Mi azokat várjuk, akik nem csak egy papírra vágynak, hanem a tudást keresik, de ezt a tudás szomjat olyan diplomával jutalmazzuk, amelyet az egész világon mindenhol szívesen fogadnak.

 

Hogyan épül föl egy ászana és hogyan működik?
Hogyan tudjuk azt a leghatékonyabban megtanítani?
Milyen eszközeink vannak arra, hogy a tanítványaink végül képesek legyenek végrehajtani számukra kivitelezhetetlen gyakorlatokat is?
Hogyan építsünk fel egy olyan jógaórát, ami valóban harmoniát hoz?
Hogyan építsünk fel egy olyan folyamatot, amiben hosszú távon képesek vagyunk fejlődést garantálni a tanítványainknak?

Ezekre a kérdésekre és még sok más kérdésre választ kaphatsz a most ősszel induló OKTATÓI TANFOLYAMUNKON.

 

Ha szeretnél alapos ismeretekkel és használható tapasztalatokkal felvértezve nekifogni a jóga oktatásnak egy nemzetközi diplomával a kezedben, akkor várunk szeretettel!
Jó hangulattal, érdekes előadásokkal, sok gyakorlással várunk, hogy átadjuk mindazt, amit tudunk, mindazt, amit tanáraink adtak át nekünk.

A jelentkezés előfeltétele a rendszeres jóga gyakorlás. A jelentkezők közül egy személyes beszélgetésen választjuk ki azokat, akik felvételt nyernek a tanfolyamra.

Hospitálás:
A tanfolyam részét képezi félévenként 20 óra hospitálás. Az első félévben megfigyelőként kell részt venni az órákon, a második félévben egy tanár felügyeletével kell órát tartani kezdők számára. Iletve a tanfolyam egész ideje alatt a Purnam kezdő jógaórái szabadon látogathatók.

Tanfolyam indulási időpontja: szervezés alatt

Helyszín: Purnam yoga & meditation 

Tantárgyak:

Jóga pedagógia - Megtanuljuk azokat a pedagógiai módszereket, amelyek a jóga oktatásában alkalmazhatók. Ezen kívül elsajátítjuk az egyes gyakorlatok helyes kivitelezéséhez szükséges verbális és nem verbális oktatói instrukciókat, valamint azt, hogyan tanítsuk a jóga filozófiát, értékrendet és életmódot.
Ászana elemzés
Mitológia és jóga kultúra
A pránájáma oktatása
Jóga életmód
Jóga anatómia
Órafelépítés és tematikák
Filozófia érthetően és használhatóan
Jóga és orvostudomány
Mantrák
A meditáció oktatásának alapjai

Hallgass bele az egyik előadás részleteibe:

 

A tanfolyamon végzettek a Purnam Jógaoktatói Akadémia magyar és angol nyelvű tanúsítványát kapják, amelyen a Yoga Alliance RYT 200 védjegye szerepel.

Részletekkel kapcsolatban érdeklődj e-mailben. Várjuk jelentkezésed.

Tanfolyamaink árait itt találod: http://www.purnam.hu/Áraink

A tanfolyamot vezeti:

Bálint János - Yoga Alliance ERYT 500 Jóga Oktató, Mozgásterapeuta, 14 évig a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának jóga tanára, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, 29 éves jóga és 16 éves jóga oktatói tapasztalattal.Jelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
facebook

Purnam Yoga & Meditation 
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló