Purnam Jóga Purnam Jóga

Csakrák és élethelyzetek


 

Az életünk gyakran nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, de tudnunk kell, hogy nem mindig elég a puszta elhatározás. Nem mindig elég a külvilágban mindent megtenni, mert számos akadály bennünk magasodik. Nagyon sokszor mi magunk vagyunk önmagunk kerékkötői, anélkül, hogy tudnánk róla.

Ezeket a bennünk magasodó akadályokat hivatottak megkerülni, lebontani, semmissé tenni azok a gyakorlatok, amiket ebben a programban szeretnénk átadni azoknak, akik megelégelték, hogy úgy érzik, az életüket nem ők maguk irányítják.

A csakra filozófia segítségével az élethelyzeti problémák, a fizikai betegségek, a mentális folyamatok és az energetikai működéseink közötti összefüggés felismerhető. Mindezek feltérképezésével és az ezekre a területekre ható gyakorlatokkal visszaállíthatjuk a kívánt egyensúlyt a fizikai, az energetikai  és a mentális világunk között.

Területek:

Az anyagi biztonságérzet és az anyagi boldogulás olyan fontos alapok, amely nélkül szinte semmilyen magasabb szintű fejlődés nem képzelhető el. Ha az ember a számlák kifizetésével, vagy a napi élelem megszerzésének problémájával küzd, nehézkes dolog kreatív, szellemi vagy békés érzelmi életet élni.

A második legfontosabb terület a párkapcsolat és a szexuálitás. Emberként a szexualitás által intenzíven meghatározott párkapcsolati struktúrákban kellene élnünk. Ehelyett azt tapasztalhatjuk, hogy a párkapcsolatok jelentős többségében a szexualitás nem jelenti az egymás iránti intim bizalmat, a feloldódást és örömöt, az egységgé olvadást, ami lényegében a szerepe a gyermeknemzésen túl.

Ezek után foglalkozunk az ideális munkahely és a munkában való önkifejeződés fontosságával, az érzelmi kiegyensúlyozottság és érzelmi biztonság megteremtésének módjaival, a pontos és békés kommunikáció mibenlétével, a tisztánlátás, a bölcsesség és a helyes döntések meghozatalának módjaival a csakrafilozófia szempontjából.

Mindez legvégső fokon megmutatja majd azt, hogy mi is a mi emberi létünk értelme. Mert nekünk nem elég az a válasz hogy az élet értelme maga az élet, vagy hogy ennek számunkra nem felfogható magasabb célja van.
Az élet értelme az, hogy boldogok legyünk benne, hogy a végére egy önmegvalósított élet álljon előttünk, mögöttünk. Ez elérhető.

Várlak szeretettel!Jelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
facebook

Purnam Yoga & Meditation 
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló