Purnam Jóga Purnam Jóga

A Purnam központ

A megújult PURNAM yoga & selfness Stúdióról

A PURNAM yoga & selfness Stúdiót 2010 augusztusában Regősvölgyi Regina és Bálint János jógaoktatók alapították. A stúdió élete folyamatos kreatív áramlásban létezik. A kezdetektől fogva egyedi és különleges workshopokra, tanfolyamokra, magas színvonalú képzésekre invitáljuk az érdeklődőket.

Az első egy év után a "kis Purnam"-ból "nagy PURNAM" lett, mivel lehetőségünk nyílt nagyobb helyre költözni, ahol már 3 teremben fogadtuk a gyakorlókat. 2 évig működtünk jóga központként, ám ez az idő elegendő volt arra, hogy megtapasztalva a két szélsőséget, a kicsiség és a nagyság előnyeit és hátrányait, felismerjük mi az, amire valóban vágyunk és mi az, amit szeretnénk elengedni önmagunkból és a jógaiskolánk szellemiségéből is.

Feladva a jóga stúdió üzleti szemléletű és nem kívánatos terheket hordozó aspektusait 2013 augusztusában új helyen nyitottunk a nyári szünet után. A Purnam "harmadkora" egy valódi kis ékszerdobozban kezdődött meg a XIV. és XV. kerület határán közel a XVI. kerülethez is. Összehúzódásunk érezhetően koncentráltabbá tette energiáinkat, esszenciává sűrítette a jógastúdióban mindazt, amit adni szeretnénk a gyakorlóknak és amit képviselni szeretnék a jóga világában. 

Tanáraink kiemelkedő szakmai színvonalat képviselnek, nemzetközi képzések rendszeres résztvevői, lelkes gyakorlók, akik a mindennapjaikban is élik a jógát és hivatásuknak tekintik továbbadni azt a tudást, amit mestereiktől, tanáraiktól kaptak és saját gyakorlásukon keresztül megtapasztaltak.


Közös célunk, hogy minél élhetőbbé és elérhetőbbé tegyük a jógát. Olyan programokat szervezünk, amelyek a mai kor embere számára is megvalósíthatóvá és alkalmazhatóvá teszik az ősi tanításokat. Olyan módszereket adunk át a foglakozásokon, melyekkel eredményesebbé, sikeresebbé, harmonikusabbá tehetők a hétköznapok, melyekben nagyobb testi-, lelki komfortérzettel, egészségesen, magabiztosan lehet a célokat megvalósítani.

Újra és újra, változatosan hirdetünk meg kedvezményeket az alkalmak és bérletek áraiból, vagy állítunk össze kedvező, speciális bérlet konstrukciókat, amelyek a jóga gyakorlók igényeihez igazodnak. A PURNAM közösségével összefogva, 2013 tavasza óta olyan ingyenes, "felfüggesztett" jógaórákat igényelhetsz nálunk, melyekre azokat várjuk szeretettel, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy alkalmat, vagy bérletet váltva tapasztalják meg a jóga áldásait, pedig szükségük lenne rá. Nekik szólnak azok a lehetőségek is, melyekkel akár ingyenesen is részt vehetnek képzéseinken, tanfolyamainkon.

Jelenlegi stúdiónk hangulatában és színvonalában természetesen nem marad el a tőlünk megszokott "Purnam minőség"-től. Tágas, a Nap természetes fénye által beragyogott, csupa ablakos teremben gyakorolhattok nálunk, amely kiváló minőségű eszközökkel van felszerelve. 70 nm-es teraszon jógázunk jó időben, amely minden oldalról üde, zöld, buja kert által határolt. A helyszín mindig csendes, nyugodt, békés.

A gyakorló tér kialakításában nem a mennyiséget, hanem a kényelmet tartottuk szem előtt és úgy helyeztük el a szőnyegeket, hogy komfortosan érezhesd magad, anélkül, hogy bárki megzavarná személyes tered. Így 25 fő tud jógázni a foglalkozásokon egyszerre.

Az öltözőben kulccsal zárható szekrényeket találsz, ahol elhelyezheted értéktárgyaidat, ruháidat. Már az átöltözés ideje alatt is meghitt és kellemes hangulat segíti, hogy ráhangolódj a jógára, s ne csak holmijaidat, de a napod eseményeit is levetkőzhesd és magad mögött hagyd mielőtt a terembe lépsz.

A várakozás idejében, vagy a jógaóra után legyél vendégünk finom gyümölcs-, vagy fűszeres teára, amit neked készítettünk.

Látogass el hozzánk, tapasztald meg a stúdió energiáit, hangulatát... jógázz, lazíts, töltődj fel, találj segítő, bátorító, megtartó közösségre nálunk!

Várunk szeretettel!

Namaste,
Regi & Bálint

 facebook

Purnam Yoga & Meditation 
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló