Purnam Jóga Purnam Jóga

Énerő workshopok V.

Kommunikáció és Önkifejezés


Időpont: 2018. április 21-22.

 -

Lényünk egy fizikia-, energetikai- és mentális szerkezet, amelynek rétegei oda-vissza hatnak egymásra.

Úgy gondoljuk, hogy amikor jólérezzük magunkat, sikeresek vagyunk és a kapcsolataink is jól működnek, akkor ezen rétegeink harmóniában vannak egymással. Valójában azonban akkor is harmóniában vannak, amikor nem vagyunk egészségesek, amikor nehézségek támadnak a munkahelyen, az anyagi dolgokban vagy a párkapcsolatban. Ezen rétegeink ugyanis megbonthatatlan egységet alkotnak és probléma esetén egyaránt reagálnak. 

Ezt a megbonthatatlan egységet használva, lehetőségünk van olyan fizikai, energetikai vagy mentális gyakorlatokat végezni, amelyek segítségével helyreállítható a kívánt helyzet, megszüntethetők az élethelyzeti problémák. Ezen a workshopon olyan fizikai, energetikai és mentális gyakorlatokat fogunk végezni, amelyek a kommunikációval és az önkifejezéssel kapcsolatos problémákat hivatottak kezelni. Ugyanennek a területnek a problémáihoz tartoznak a torok szerveinek fizikai problémái is. 

A hétvégén mantra meditációs gyakorlatok, kontemplatív válaszkeresés tecnhnikák, fiizikai gyakorlatok és összetett pránájáma gyakorlatok szerepelnek.

 

A hétvége díja: 25.000 Ft

Tartja: Bálint

részletek hamarosan

 

 

 Jelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
yoga@purnam.hu
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló